Livet är inte en dans på rosor

Ibland känner man bara för att stänga in sig någonstans och bara sitta för sig själv. Rensa tankarna, försöka förstå och fundera vad som kan göras för att det ska bli bättre. Just nu känner jag så, varför vet jag inte, men det bara är så just i denna stund.

Livet är inte en dans på rosor, även fast det kan kännas så ibland. Ska man jämföra något med livet så är det med en berg- & dalbana. Det går upp och ner, svänger lite ibland och oftast njuter man av åkturen (livet alltså).

Men, men.. Det är bara ta nya tag och försöka på nytt. Man ska alltid försöka vara positiv och glad, tycker iallafall jag. Även fast jag kanske inte alltid lever upp till det så försöker jag iallafall. Jag är mig själv och det är vad som räknas.

Sen om folk inte tycker om mig för den jag är så skiter jag fullständigt i dom, då är de inte värda att vara vän eller vara i närheten av mig.

Vad brukar ni göra när ni är ledsna/upprörda/arga el. dylikt? Själv så lyssnar jag oftast på musik som gör mig glad igen. Eller så tar jag mig en riktig tankeställare. Problem blir inte lösta om man bara struntar i dom precis.Kommentarer

Du är aldrig anonym, tänk på det!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)


Hemsida/blogg:


Kommentar:

Trackback